Spartan Race Croatia 2023

Sandra Liutkė ir Dainius Liutkus padarė tai ko dar nebuvo pavykę nei vienam lietuviui. S. Liutkė „Spartan Race Croatia“ ekstremalaus bėgimo varžybų „Elite“ kategorijoje iškovojo dvi pirmas vietas, o D. Liutkus vyrų „Elite“ kategorijoje iškovojo antrą ir trečią vietas!

„Tai buvo labai varginančios ir sudėtingos varžybos, kaitino 34 laipsnių karštis. Tikra atgaiva buvo plaukimo kliūtis, kai reikėjo ne tik nuplaukti 300 metrų, bet ir su savimi temptis metro ilgio rastą“, – teigė D. Liutkus.S. Liutkė ypač džiaugėsi pergalingais pasirodymas, nes varžybose dalyvavo daug stiprių atletų ne tik iš Europos, bet ir iš JAV, Peru.

„Pirmą dieną įveikinėjant „Beast“ distanciją (21 km. su 35 kliūtimis) stipriai atplyšo delnų oda, tad teko užbaigti varžybas valios pastangomis, sukandus dantis. Buvau nustebusi, kad sekančią dieną įveikinėjant „Super“ distanciją (12 km., 25 kliūtys) su tokiais delnais pavyko įveikti visas kliūtis ir vėl nugalėti“, – įspūdžiais dalinosi S. Liutkė.

Vyrų „Elite“ kategorijoje „Super“ distancijoje visos trasos metu virė tikra kova.„Buvo momentas kai bėgau tik aštuntoje pozicijoje. Antrą vietą iškovojau finalinėje zonoje, kai buvo likusios 9 kliūtys 300 metrų atkarpoje. Greitai ir be klaidų įveikiau likusias kliūtis“, – prisiminė D. Liutkus.Varžybų pabaigai lietuviai startavo sprinto rungtyje (5 km su 20 kliūčių).

„Joje jau bėgome atsipalaidavę ir abu kartu, nes šioje distancijoje nebuvo „Elite“ kategorijos, tik „Open“, – pridūrė lietuvis.Įveikę tris rungtis per dvi dienas lietuviai pelnė „Spartan Trifecta“ medalį.

Bendroje „Trifecta“ įskaitoje abu lietuviai iškovojo pirmąsias vietas.„Nuostabus jausmas kelti Lietuvos ir „OCR Baltic Warriors“ komandos vėliavas ant pakylos, bet dar nuostabiau kai tai darome kartu, su mylimu žmogumi“, – vienas kitam antrino Dainius ir Sandra.

Sveikinam komandos draugus ir dėkojam už Lietuvos ir OCR Baltic Warriors vardo garsinimą!


0 Comments

Leave a Reply